Regisseurs

Wilma Keizer regisseert Het Zingend Hart regelmatig. De eerste keer deed zij dat in 2000 in een optreden tijdens het Oerol-festival. Zij nodigde direct in het jaar daarna Het Zingend Hart uit voor haar voorstelling Kus me en Blijf. In 2023 hebben wij de samenwerking hernieuwd met de voorstelling Gist & geluk in het Delftse Agnetapark. 
Zie voor meer informatie de website van Wilma Keizer.

Kunsthistoricus Ton van Kempen (1956-2019) en theatermaakster Nicoline van de Beek hebben altijd enthousiast verkondigd dat Het Zingend Hart het enige koor is dat ondersteboven hangend nòg doorzingt. Al improviserend regisserend raakten ze in aanloop naar de voorstelling Von Siebold op zoek naar het Echte Oosten (2017) opnieuw onder de indruk van de kundigheid, het plezier en de toewijding van de zangers en zangeressen. Dat resulteerde in een sprankelend regie-avontuur dat uitmondde in een bijzondere theatervorm. 
Meer informatie over Ton en Nicoline vind je op theaterdeblauweschuur.nl en madamemanet.nl.

Eva van der Weerd groeide – als dochter van een van de tenoren – op aan de zijde van Het Zingend Hart. Inmiddels is ze 22, masterstudent Theaterwetenschap aan de Universiteit Utrecht en aspirerend toneelschrijver. Ze assisteerde Bart van Gerwen bij de regie van Verloren Verleden (2016). Bij de voorstelling Von Siebold op zoek naar het Echte Oosten (2017) was Eva verantwoordelijk voor de tekstregie.

Scott Blick, Australische acteur, regisseur en choreograaf werkt regelmatig samen met Het Zingend Hart. Zo speelde hij mee in Leven In Eén Dag (2012) en regisseerde hij Divina Commedia (2011) en Le Jardin (2014). Eerder realiseerde hij voorstellingen voor onder meer het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Sydney Opera House.
Zie voor meer informatie over Scott de website van Blue Bottle Productions.

Bart van Gerwen heeft een zang- en theaterachtergrond en werkt daarnaast als beeldend kunstenaar. Hij werkte mee aan musicalproducties van Joop van de Ende (o.m. Evita, de Jantjes, Piaf, Irma la Douce) en heeft zelf enkele (jeugd)theaterproducties geïnitieerd. Daarnaast was hij als acteur werkzaam bij Hollandia en Dogtroep. Zijn regie kenmerkt zich door een grote aandacht voor de vorm en de verbeelding. Dit is ingegeven vanuit zijn beeldend kunstenaarschap. Bart van Gerwen heeft zelf bovendien een jarenlange kamerkoorervaring, hetgeen hem bekend maakt met de combinatiemogelijkheden van zang en theater. 
Zie voor meer informatie de website van Wind Mee Werken.